Uz sākumu Jaunumi Pētniecība

Pētniecība

LĪDZ 31.MAIJAM VAR PIETEIKTIES LSPA STUDENTU ZINĀTNISKAJAI KONFERENCEI “SPORTA ZINĀTNE STUDENTA ACĪM”

Drukāt

zinatne 2016Otrdien - 7.jūnijā, pulksten 11:00 sāksies Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) 68. Studentu zinātniskā konference “Sporta zinātne studenta acīm”. LSPA katedras dalībai konferencē var izvirzīt divus dalībniekus. Pieteikties konferencei līdz 31.maijam aicināti visu LSPA īstenoto studiju programmu studenti, izņemot maģistrantūras un doktorantūras studentus, kā arī citu augstskolu studenti.   

Lasīt tālāk...
 

STUDENTUS AICINA PIETEIKTIES INTENSĪVAJAM STUDIJU KURAM „TRĪSSEKTORU PIEEJA VISU PAAUDŽU FIZISKĀS AKTIVITĀTES VEICINĀŠANAI” KAUŅĀ

Drukāt

iceland-2016 033No 25. līdz 28.aprīlim Islandes galvaspilsētā Reikjavīkā LSPA Vadības un komunikāciju zinātnes katedras docente Ieva Rudzinska piedalījās Lietuvas Sporta Universitātes koordinētā Ziemeļvalstu un Baltijas valstu projekta sanāksmē (“Nordic-Baltic Physical Activity Bridges”), lai izstrādātu programmu Intensīvajam studiju kursam par Fiziskās aktivitātes vecināšanu, izmantojot trīs sektoru – pirmsskola/skolas, universitātes un pašvaldības, pieeju visu paaudžu fiziskās aktivitātes veicināšanai.

Lasīt tālāk...
 

TOPOŠIE FIZIOTERAPEITI APGŪST ZINĀŠANAS PAR SENIORA VECUMA CILVĒKU VESELĪBAS APRŪPI

Drukāt

DSC 0265

No 24.-30.aprīlim, astoņi LSPA 2 . un 3. kursa fizioterapijas studenti, Lietuvas Sporta universitātē, Kauņā, piedalījās Norpdpluss projektu programmas finansētā intensīvā studiju kursā “Stardisciplināra pieeja seniora vecuma cilvēku aprūpē”.

Lasīt tālāk...
 

LSPA DOKTORANTE KARĪNA RODIONOVA UZVAR 9.BALTIJAS SPORTA ZINĀTNES KONFERENCES JAUNO ZINĀTNIEKU DARBU KONKURSĀ

Drukāt

Rodionova 2016Piektdien – 29.aprīlī, noslēdzoties 9.Baltijas sporta zinātnes konferencei "Aktualitātes un jaunās idejas sporta zinātnē",  ar uzvarētāju goda rakstiem un naudas balvām svinīgi sveikti trīs labākie jaunie sporta zinātnieki un augstskolu doktoranti no Baltijas valstīm, kuri piedalījās konferences jauno zinātnieku darbu  konkursā. Starp trīs uzvarētājiem viena no jaunajām pētniecēm ir Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) doktorante Karīna RODIONOVA

Lasīt tālāk...
 

42 LSPA PĀRSTĀVJI KAUŅĀ PIEDALĀS STARPTAUTISKĀ SPORTA ZINĀTNES KONFERENCĒ „AKTUALITĀTES UN JAUNĀS IDEJAS SPORTA ZINĀTNĒ”

Drukāt

IMG 1508

Lai dalītos jaunākajās sporta zinātnes pētniecības tendencēs, pētījumos un secinājumos, no šā gada 27. līdz 29.aprīlim 12 valstu 230 sporta zinātnes pārstāvji, tai skaitā 42 Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas docētāji, zinātnieki un jaunie pētnieki, Lietuvas pilsētā Kauņā piedalās 9. Baltijas valstu zinātnes konferencē "Aktualitātes un jaunās idejas sporta zinātnē".

Lasīt tālāk...
 

STUDENTES NO LSPA MAĢISTRANTŪRAS PROGRAMMAS VESELĪBAS APRŪPĒ SĀKUŠAS STUDIJAS NORVĒĢIJĀ

Drukāt

Aija Klavina 2016 1Lai veicinātu starptautiskā pētniecības projekta „Veselības un sociālie indikatori bērnu ar invaliditāti dalībai fiziskās aktivitātēs” (projekta nr. NFI/R/2014/070) zinātnisko darbu un vienlaicīgi nodrošinātu pētniecisko darbu saistībā ar savu maģistra darbu tēmām, trīs studentes no LSPA maģistratūras programmas veselības aprūpē “Pielāgoto fizisko aktivitāšu speciālists rehabilitācijā” studē Norvēģijas sporta zinātnes augstskolā.

Lasīt tālāk...
 

LSPA ZINĀTNES DIENU IETVAROS NOTIKUSI STARPTAUTISKĀ ZINĀTNISKĀ KONFERENCE „SPORTA ZINĀTNE”

Drukāt

 DSC0194 1280x813Lai dalītos jaunāko sporta zinātnes pētījumu gūtajā pieredzē un secinājumos, kā arī formulētu idejas par Latvijas sporta pētniecības lielākajiem izaicinājumiem un perspektīvām, kas spētu veicināt sporta un veselīga dzīves veida attīstību, no 21. līdz 24.martam, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (LSPA) norisinājās starptautiskā zinātniskā konference „Sporta zinātne”, kurā piedalījās 127 sporta profesionāļi, studenti un zinātnieki, augstskolu mācībspēki, kā arī ārvalstu viesi no Rumānijas, Indijas, Ukrainas, Krievijas, Lietuvas un Igaunijas.

Lasīt tālāk...
 

LSPA STARPTAUTISKAJĀ DOKTORANTU UN MAĢISTRANTU ZINĀTNISKAJĀ KONFERENCĒ PIEDALĀS 46 JAUNIE PĒTNIEKI

Drukāt

Uzvaretaji konference 2016

24.martā Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (LSPA) risinājās 8.Starptautiskā doktorantu un maģistrantu zinātniskā konference „Sporta zinātne mūsdienu sabiedrībai”, kurā piedalījās 46 jaunie sporta pētnieki no Latvijas, Indijas un Ukrainas. Konferences sešās darba sekcijā tika prezentēti 23 mutiskie un 23 stenda referāti,visvairāk dalībnieku darbojās sekcijā “Vispārējā fiziskā sagatavotība – treniņu teorija un prakse”.

Lasīt tālāk...
 
36 lapa no 54
LSPA

LSPA notikumu kalendārs

LSPA iekštīkla autorizēšanās

Šeit Jūs uzzināsiet saistošu papildinformāciju par studiju procesu norisi. Problēmu gadījumā sazinieties: ithelpdesk@lspa.lv



Sadarbības partneri

Reklāmkarogs
Reklāmkarogs
Reklāmkarogs

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lspa.lv