Uz sākumu Jaunumi LSPA aktualitātes AKADĒMIJAS STUDENTI AR STAFETĒM ATBALSTA VALSTS POLICIJAS PROJEKTA „ROKU ROKĀ” 6.POSMU
AKADĒMIJAS STUDENTI AR STAFETĒM ATBALSTA VALSTS POLICIJAS PROJEKTA „ROKU ROKĀ” 6.POSMU Drukāt
Pirmdiena, 04 aprīlis 2016 16:19

Roku roka 6 posma31.martā, a/s “Latvijas Gāze” telpās, noslēdzās Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Nepilngadīgo Prevencijas nodaļa īstenotā projekta “Roku rokā” sestais sacensību posms jauniešiem. Tajā aktīvi līdzdarbojās un stafetes organizēja vairāk nekā 20 LSPA studenti sadarbībā ar docenti Intu Bulu-Bitenieci.

Projekta “Roku rokā” mērķis ir palīdzēt un veicināt veselīga dzīvesveida attīstīšanu, iesaistīt jauniešus sportiskās aktivitātēs, izglītot par drošību un citām noderīgām tēmām, tādējādi mazinot noziedzības un atkarību riskus.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, izmantojot dažādas aktivitātes, pārbaudīja jauniešu zināšanas un gatavību pirmās palīdzības sniegšanā, tāpat iepazīstināja ar veselīga dzīvesveida pamatprincipiem. A/S “Latvijas Gāze” jauniešus iepazīstināja ar dažādiem drošības jautājumiem, kas saistīti ar gāzes lietošanu, kā arī ar pareizu rīcību nelaimes gadījumos. Noslēgumā dalībnieki savas spējas pierādīja stafetē, kurā bērni varēja pārbaudīt savu veiklību dažādu fizisku uzdevumu izpildē, kurus sagatavoja Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas pārstāvji.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes, Kārtības policijas pārvaldes priekšnieks Aleksandrs Bukēvičs izsaka pateicību a/s “Latvijas Gāze”, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijai un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam par izglītojošo un atraktīvo “Roku rokā” piektās sezonas sestā posma organizēšanu.

Sacensību finālposms notiks 19.aprīlī, Skonto hallē.

Jau tradicionāli Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Nepilngadīgo prevencijas nodaļa sadarbībā ar HK ” Rīgas Dinamo” pārstāvjiem, A/S “Latvijas gāze”, Rīgas Sociālo dienestu, Latvijas Kara muzeju, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju, A/S “Sadales tīkls”, organizē sacensības skolēniem, kas norisinās vairākos posmos no 2015.gada oktobra līdz 2016.gada aprīlim.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas
sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja
Ilze Āķe-Vīksne, 29445209

 
LSPA

LSPA notikumu kalendārs

LSPA iekštīkla autorizēšanās

Šeit Jūs uzzināsiet saistošu papildinformāciju par studiju procesu norisi. Problēmu gadījumā sazinieties: ithelpdesk@lspa.lv



Sadarbības partneri

Reklāmkarogs
Reklāmkarogs
Reklāmkarogs

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lspa.lv