30.MAIJS - SEMINĀRS SPORTA TRENERIEM PAR SPORTISTIEM PIEMĒROTU UZTURU UN KRIOTERAPIJU |
![]() |
Svētdiena, 25 maijs 2014 14:24 |
SEMINĀRS · SPORTISTIEM PIEMĒROTS UZTURS (5 ak.st.) · KRIOTERAPIJA–ORGANISMA EFEKTĪVAI ATJAUNOŠANAI UN SPORTISTU SASNIEGUMU UZLABOŠANAI (3 ak. st.) SPORTISTIEM PIEMĒROTS UZTURS (5.ak.st.) Nodarbību vada - Bioloģijas zinātņu doktore, LSPA profesore Inta Māra RUBANA: Nodarbības laikā tiks sniegtas atbildes uz sekojošiem jautājumiem Sporta uzturs - ko ar to saprot? Kā sastādīt sportista pamatuzturu? Uzturvielas sportā: kāpēc ogļhidrātu vairāk nekā olbaltumvielu? Kāds uzturs palīdz attīstīt izturību? Kāds uzturs piemērots spēka attīstīšanai? Kas svarīgs komandu sporta spēļu dalībnieku uzturā? Kā uzturs veicina sportista kognitīvās spējas? Vai sportista uzturs mūsdienās iedomājams bez bagātinātājiem? Kas ir mīti, kas ir patiesības par uztura bagātinātājiem sportā? KRIOTERAPIJA – ORGANISMA EFEKTĪVAI ATJAUNOŠANAI UN SPORTISTU SASNIEGUMU UZLABOŠANAI (3. ak. st.) Nodarbību vada-Veselības centra KRIO vadītāja ar praktisko pieredzi krioprocedūru vadīšanā Kristīne PĒTERSONE Nodarbības laikā tiks sniegtas atbildes uz sekojošiem jautājumiem Kas ir krioprocedūra, kā tā notiek? Krioprocedūras kopējā ietekme uz cilvēka organismu Krioprocedūras izmantošanas rekomendācijas (pirms un pēc treniņa/fiziskās slodzes) Krioprocedūras salīdzināšana ar citām aukstuma procedūrām (aukstās vannas u.c.) Pieteikšanās : Seminārs tiek organizēts LSPA, Brīvības gatve 333, 2. Stāvā 205. telpā. Semināra sākums 30.05. pulksten 10:10. Reģistrēšanās dalībai līdz š. g. 27. maijam, atsūtot aizpildītu pieteikuma anketu uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu . Semināra dalībnieki semināra noslēgumā saņem LSPA profesionālās pilnveides un mūžizglītības centra kursu beigšanas apliecību, kas akceptēta treneru sertifikācijas procesā. Dalības maksa: 20,00 Euro (ar pārskaitījumu uz kontu). Neierašanās gadījumā nauda netiek atmaksāta. LSPA rekvizīti: Informāciju sagatavoja: |