Uz sākumu Jaunumi

Aktualitātes



RAIMONDA LIEPIŅA TEICAMAIS SNIEGUMS 2013.gada EIROPAS ČEMPIONĀTĀ ARMVRESTLINGĀ

Drukāt

ArmvrestlingsLaikā no š.g. 5. līdz 12.maijam Druskininkai (Lietuva) norisinājās 2013.gada Eiropas čempionāts armvrestlingā. Šajās sacensībās pirmo reizi savā sportista karjerā debitēja Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas 2.kursa students RAIMONDS  LIEPIŅŠ. Raimonds startēja svara kategorijā līdz 70kg, izpildot sacensību vingrinājumus gan ar kreiso, gan ar labo roku.

Lasīt tālāk...
 

28.MAIJĀ TRENERIEM IESPĒJA APMEKLĒT SEMINĀRU „EMOCIONĀLĀS INTELIĢENCES UN PAŠKONTROLES NOZĪME TRENERA DARBĀ”

Drukāt

Treneris28.maijā, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (LSPA) piedāvā treneriem apmeklēt profesionālās pilnveides semināru ”Emocionālās inteliģences un paškontroles nozīme trenera darbā” (8.ak. st.), kuru vadīs lektore Mg. Psych. Jurita Smiltiņa.

Seminārs notiks 2013. gada 28. maijā, no pulksten 11:00 līdz 17:00, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā, Rīgā, Brīvības gatvē 333, 2.st., 205.telpā.

Lasīt tālāk...
 

ATBALSTĀM MŪSĒJOS! LSPA STUDENŠU PROJEKTS TICIS „OPEN MIND” FINĀLĀ. BALSOJAM!

Drukāt

Balso LSPA Open MindSwedbank un RTU Attīstības fonda rīkotā studentu sociālo projektu konkursa "Open Mind" žūrija ir noteikusi 10 labākos studentu projektus. Finālā iekļuvis arī LSPA 3.kursa studenšu – Santas Grigorjevas un Paulas Rozenvaldes projekts „Bolderinga sienas izveide Juglas apkārtnē”, kas paredz mākslīgās kāpšanas (bolderinga) sienas izbūvi pie LSPA stadiona ieejas.

No 13.maijā projektu video pieteikumi nodoti publiskai balsošanai interneta vietnē http://open-mind.lv/  Nobalsot par mūsējiem var līdz 26.maijam. No vienas IP adreses balsojums tiks pieņemts reizi diennaktī. Lai balsotu par projektu, jāielogojas ar savu Draugiem.lv, Facebook vai Twitter kontu! 

Lasīt tālāk...
 

SMAGATLĒTIKAS KATEDRA PIE ELKOR PLAZA POPULARIZĒ SVARBUMBU CELŠANU

Drukāt

Svarbumbas11. maijā, LSPA Smagatlētikas, boksa un cīņas katedra sadarbībā ar Latvijas Svarbumbu celšanas asociāciju aktīvi līdzdarbojās tirdzniecības centra „Elkor Plaza” organizētajā „Ģimeņu sporta dienā”, popularizējot pasākuma apmeklētājiem vienu no katedras sporta veidiem - svarbumbu celšanu. 

Lasīt tālāk...
 

LSPA HANDBOLISTES TRIUMFĒ LATVIJAS ČEMPIONĀTĀ! VĪRI BRONZAS SĒRIJU SĀK AR UZVARU!

Drukāt

HB uzvaretajas11.maijā, par Latvijas handbola čempionēm pirmoreiz kluba vēsturē kļuva LSPA handbolistes. LSPA jau ceturto gadu pēc kārtas spēlēja finālā, taču pie zelta medaļām izdevies tikt pirmo reizi. Tikmēr bronzas sēriju vīriem klubs „ LSPA/NB SAN” sāka  ar uzvaru, pieveicot HK „Ogre” vienību ar 38:29, un izvirzoties sērijā līdz divām uzvarām vadībā ar 1-0.

APSVEICAM AR LIELISKAJIEM PANĀKUMIEM!

Lasīt tālāk...
 
238 lapa no 321
LSPA

LSPA notikumu kalendārs

LSPA iekštīkla autorizēšanās

Šeit Jūs uzzināsiet saistošu papildinformāciju par studiju procesu norisi. Problēmu gadījumā sazinieties: ithelpdesk@lspa.lv



Sadarbības partneri

Reklāmkarogs
Reklāmkarogs
Reklāmkarogs

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lspa.lv