Pētniecība



NO 19. FEBRUĀRA SĀKAS MAĢISTRA DARBU AIZSTĀVĒŠANA LSPA

Drukāt

Books-studyLatvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā no 19.februāra līdz 12.martam, katru pirmdienu, notiks maģistra darbu aizstāvēšana. Piedalīties aicināts ikviens interesents. 19.februārī maģistra darbus aizstāvēs 5 LSPA maģistrantūras studenti Sporta zinātnē ar kvalifikācijuā „Fiziskās sagatavošanas vecākais treneris”. Lai veicās, un tiekamies maģistrantu un doktorantu izlaidumā - 2018.gada 23.martā, pulksten 14.00!

Lasīt tālāk...
 

AKTĪVI TURPINĀS DARBI PIE LSPA VESELĪBAS APRŪPES SPORTĀ IZPĒTES CENTRA IZBŪVES

Drukāt

STEM 2018 kvadratsLatvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (LSPA) turpinās aktīvs darbs pie 2017.gada 10.novembrī parakstītā līguma ar Centrālo finanšu un līguma aģentūru (CFLA), par Eiropas Savienības projekta “Modernizētās LSPA STEM studiju programmas veselības aprūpē” īstenošanu, lai līdz 2019.gada jūnijam izbūvētu jaunu “Veselības aprūpes sportā izpētes centru” Akadēmijas telpās.

Lasīt tālāk...
 

LSPA PĀRSTĀVJI PIEDALĀS “SKOLA 2030” EKSPERTU FORUMĀ PAR SPORTA STUNDU MĒRĶI SKOLĀ

Drukāt

fileLai Valsts izglītības satura centra (VISC)  koordinētajā projektā "Kompetenču pieeja mācību saturā", kura mērķis ir izstrādāt un vispārējās izglītības iestādēs ieviest jaunā mācību satura un pieejas piedāvājumu, 30.janvārī notika “Skola 2030” ekspertu forums "Vai skolā sports ir iespējams bez normatīviem?", kurā aktīvi darbojās arī LSPA mācībspēki un doktoranti.

Lasīt tālāk...
 

7.FEBRUĀRĪ LSPA MAĢISTRANTI PIEDALĪSIES JAUNO PĒTNIEKU KONKURSĀ "RESEARCH SLAM 2018"

Drukāt

IMG 8631 n

7.februārī, Rīgā, klubā "Četri balti krekli", pulksten 19.00, notiks jauno zinātnieku konkursa «Research Slam 2018» 3.atlases kārta, kurā par vietām finālā sacentīsies 8 Latvijas maģistranti un doktoranti ar viegli saprotamiem un atraktīviem stāstījumiem par saviem pētījumiem. No LSPA konkursa atlases kārtā piedalīsies Raivo SAULGRIEZIS un Dāvis DZENIS.

Lai padarītu konkursu interesantāku, dalībniekiem uzstāšanās jāveido, izmantojot 20 slaidus, katru eksponējot 20 sekundes. Visas uzstāšanās vērtēs gan žūrija, gan arī skatītāji, kuri varēs paust savu viedokli, atdodot balsi par savu favorītu. Pasākumu apmeklēt aicināti arī mūsu studentu atbalstītāji!

Pēc pieteikumu izvērtēšanas atlasīti dalībnieki 6. Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Doktorantūras skolas jauno zinātnieku konkursam “Research Slam 2018”. 2018. gada janvārī un februārī trīs konkursa atlases kārtās sacenšās 24 dalībnieki no septiņām augstskolām, tai skaitā divi maģistrantūras studenti no LSPA. Kopumā konkursam bija pieteikušies 32 dalībnieki.

Lasīt tālāk...
 

LSPA SĀK DARBU ERASMUS+ PROJEKTĀ “EIROPAS FIZISKO AKTIVITĀŠU UN SPORTA MONITORINGA SISTĒMA”

Drukāt

IMG 20180119 131828

Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) profesores Andra FERNĀTE un Aija KĻAVIŅA ar 2018.gada janvāri sākušas darbu “Erasmus+” sporta programmas sadarbības partnerības projektā “Eiropas fizisko aktivitāšu un sporta monitoringa sistēma” (European Physical Activity and Sports Monitoring System - EUPASMOS, Nr. 2017- 3322/001-001).

Lasīt tālāk...
 
42 lapa no 85
LSPA

LSPA notikumu kalendārs

LSPA iekštīkla autorizēšanās

Šeit Jūs uzzināsiet saistošu papildinformāciju par studiju procesu norisi. Problēmu gadījumā sazinieties: ithelpdesk@lspa.lv



Sadarbības partneri

Reklāmkarogs
Reklāmkarogs
Reklāmkarogs

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lspa.lv