Uz sākumu Jaunumi Sporta aktualitātes LSPA STUDENTI KASPARS UN ILONA KĀRKLIŅI 12.OKTOBRĪ AICINA UZ SIGULDAS PUSMARATONU
LSPA STUDENTI KASPARS UN ILONA KĀRKLIŅI 12.OKTOBRĪ AICINA UZ SIGULDAS PUSMARATONU Drukāt
Ceturtdiena, 03 oktobris 2013 17:05

sKRIEN lATVIJALSPA 1.līmeņa izglītības programmas "Izglītības un sporta darba speciālists" studenti Kaspars un Ilona Kārkliņi uzaicina visus mūsu Akadēmijas aktīvās atpūtas piekritējus uz „Skrien Latvija” noslēguma posmu Siguldā, sestdienā - 12.oktobrī.

Sacensības norisināsies pusmaratona (21,0975km), NIKE skrējiena (10.55 km), tautas skrējiena (5.27 km), un  bērnu skrējienu distancē (600m). 

Sacensību starts un finišs būs Siguldā ( Svētku laukumā). Trase vīsies pa Siguldas pilsētas ielām. Tā būs interesanta gan profesionāliem sportistiem, gan iesācējiem, kā arī pašiem siguldiešiem un tās viesiem, jo distancē būs īpašas atbalsta vietas ar dažādiem priekšnesumiem. 

Uzzināt vairāk par sacensībām un pieteikšanās kārtību ir iespējams interneta mājas lapā www.siguldasmaratons.lv, www.skrienlatvija.lv un visos SPORTLAND veikalos Latvijā.

Šogad Siguldas pusmaratons norisināsies jau  3.reizi. Tajā piedalīsies dalībnieki no Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Lielbritānijas, Vācijas, kā arī citām valstīm.

Atgādinām, ka 2012. gadā Andrejs Sergejevs pusmaratona distanci veica ar rezultātu 01:09:45, bet sieviešu konkurencē Anita Kažemāka (LSPA absolvente) uzrādīja 01:19:45 rezultātu. 

Laipni gaidīts esi arī Tu!

Ar cieņu
LSPA studenti Ilona & Kaspars Kārkliņi
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu ; 29184203

 
LSPA

LSPA notikumu kalendārs

LSPA iekštīkla autorizēšanās

Šeit Jūs uzzināsiet saistošu papildinformāciju par studiju procesu norisi. Problēmu gadījumā sazinieties: ithelpdesk@lspa.lv



Sadarbības partneri

Reklāmkarogs
Reklāmkarogs
Reklāmkarogs

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lspa.lv